Limba Rusă pentru adulți și adolescenți

Cursurile noastre se adresează adulților și adolescenților care doresc să se pregătească pentru examene de limbă sau vor pur și simplu să își completeze cunoștințele de limba rusă. În funcție de preferințe, pregătirea poate fi efectuată cu traineri nativi sau români.

Cluburile noastre de conversație se adresează cursanților cu nivel minim B1 care doresc să își consolideze cunoștințele deja acumulate și să-și dezvolte fluența în vorbire și vocabularul.

 

Dacă ești adult, poți accesa cursurile noastre cu profesori nativi sau români pentru atingerea obiectivelor tale. Cursurile noastre individuale sunt personalizate și te vor ajuta să progresezi rapid. 

 În schimb, dacă dorești să urmezi un curs interactiv, cursurile de grup sunt cea mai bună opțiune pentru tine.

Știai că…

 
  • în limba rusă există câteva cuvinte provenite din limba română? Cele mai cunoscute sunt: мамалыга (mămăligă), брынза (brânză), дойна (doină).
  • La români, cioara s-a vopsit, dar la ruși s-a albit – Белая ворона (cioara albă). În limba română vorbim despre expresia a umbla cu cioara vopsită, respectiv a fi incorect/necinstit, a minți. În limba rusă însă, cioara albă este un simbol contradictoriu al neobișnuitului, adesea asociat cu suferință, neînțelegere și înstrăinare față de ceilalți și, în același timp, un fel de puritate și lipsă de apărare.
  • Rușii se udă de la picioare la cap? – С ног до головы (de la picioare la cap). Oare cum reușesc? Noi spunem că ne udăm din cap până în picioare.

#FAQ Câteva întrebări si răspunsuri

Cursurile STANDARD sunt predate de traineri români, iar cursurile PREMIUM sunt predate de traineri nativi.

Un trainer nativ vorbește limba predată nativ.

Un trainer român vorbește limba predată ca limbă străină.

Poți anula o sesiune cu 24 de ore înainte și va fi reprogramată de comun acord cu trainerul.

Din păcate, timpul scurs nu va putea fi recuperat.