Limba Engleză pentru copii

Cursurile noastre interactive de grup se adresează copiilor cu vârste între 7 și 12-13 ani. Alături de noi, copilul tău va învăța engleză într-o manieră distractivă, axată pe progres și bazată pe situații de viață reale.

Pachetele noastre de cursuri individuale i se potrivesc copilului tău dacă vrei să progreseze mai rapid. Trainerul își va concentra toată atenția doar asupra lui și va personaliza cursul pentru îndeplinirea obiectivelor specifice.

Clubul de conversație este o oportunitate excelentă de exersare a abilităților deja dobândite în limba engleză. Copilul tău își va consolida cunoștințele și va interacționa cu traineri nativi sau români.  

Știai că…

  • „I” (eu) este unul dintre cele mai scurte și mai vechi cuvinte din limba engleză?  Este, de asemenea, cel mai des folosit cuvânt în conversațiile în limba engleză. Manuscrisele medievale dezvăluie că unele dintre cele mai vechi cuvinte în engleză sunt „I” (eu), „we” (noi), „two” (doi) și „three” (trei).
  • Un cuvânt nou este adăugat în dicționar o dată la 2 ore? Pe parcursul unui an, aproape 4.000 de cuvinte noi sunt adăugate în dicționar.
  • Engleza este limba zborului? Toți piloții trebuie să se identifice și să vorbească în engleză în timpul zborului indiferent de originea lor.
  • Cuvântul „girl” obișnuia să însemne „băiețel”, „fată”, „copil” sau „persoană tânără”?

#FAQ Câteva întrebări si răspunsuri

Cursurile STANDARD sunt predate de traineri români, iar cursurile PREMIUM sunt predate de traineri nativi.

Un trainer nativ vorbește limba predată nativ.

Un trainer român vorbește limba predată ca limbă străină.

Poți anula o sesiune cu 24 de ore înainte și va fi reprogramată de comun acord cu trainerul.

Din păcate, timpul scurs nu va putea fi recuperat.