Limba Engleză pentru adulți și adolescenți

Cursurile noastre se adresează adolescenților care doresc să se pregătească pentru examene de limbă, pentru Bacalaureat sau vor pur și simplu să își completeze cunoștințele de limba engleză. În funcție de preferințe, pregătirea poate fi efectuată cu traineri nativi sau români.

Cluburile noastre de conversație se adresează cursanților cu nivel minim B1 care doresc să își consolideze cunoștințele deja acumulate și să-și dezvolte fluența în vorbire și vocabularul.

 

Dacă ești adult, poți accesa cursurile noastre cu profesori nativi sau români pentru atingerea obiectivelor tale. Cursurile noastre individuale sunt personalizate și te vor ajuta să progresezi rapid. Oferim cursuri specializate de BUSINESS English, MARKETING English, SALES și INTERVIEW English, toate susținute de către trainerii noștri nativi.  

În schimb, dacă dorești să urmezi un curs interactiv, cursurile de grup sunt cea mai bună opțiune pentru tine.

Știai că…

  • „I” (eu) este unul dintre cele mai scurte și mai vechi cuvinte din limba engleză?  Este, de asemenea, cel mai des folosit cuvânt în conversațiile în limba engleză. Manuscrisele medievale dezvăluie că unele dintre cele mai vechi cuvinte în engleză sunt „I” (eu), „we” (noi), „two” (doi) și „three” (trei).
  • Un cuvânt nou este adăugat în dicționar o dată la 2 ore? Pe parcursul unui an, aproape 4.000 de cuvinte noi sunt adăugate in dicționar.
  • Engleza este limba zborului? Toți piloții trebuie să se identifice și să vorbească în engleză în timpul zborului indiferent de originea lor.
  • Cuvântul „girl” obișnuia să însemne „băiețel”, „fată”, „copil” sau „persoană tânără”?

#FAQ Câteva întrebări si răspunsuri

Cursurile STANDARD sunt predate de traineri români, iar cursurile PREMIUM sunt predate de traineri nativi.

Un trainer nativ vorbește limba predată nativ.

Un trainer român vorbește limba predată ca limbă străină.

Poți anula o sesiune cu 24 de ore înainte și va fi reprogramată de comun acord cu trainerul.

Din păcate, timpul scurs nu va putea fi recuperat.