Lynne Nigalis

Trainer Limba Engleză

Despre mine

Bună! Numele meu este Lynne și sunt din Canada. Am început să predau în Canada pentru Inspectoratul Școlar din Toronto ca profesor supraveghetor în învățământul gimnazial, predând Engleză, Istorie, Georgrafie, Știință și Teatru. Pregătirea mea în Teatru s-a dovedit a fi foarte utilă în predarea altor materii deoarece îmi place să fac role-play cu cursanții mei pentru a-i ajuta să înțeleagă ce studiază. Stilul meu de predare e foarte organic. Consider că toți cursanții au nevoie să facă asocieri cu ce studiază ca să învețe acel lucru bine. Cu toate că am o înțelegere foarte bună a aspectelor tehnice ale lucrurilor, nu țin prelegeri și nu mă concentrez strict pe reguli. Îmi place să pun accent pe situații din viața reală și să vorbesc despre gramatică și alte tehnicalități doar ca un mod de a îmbunătăți abilitățile cursantului.

 

Recent, am predat internațional în Vietnam, Tailanda și China. În toate aceste școli, am ocupat poziția de Coordonator de Eseuri Extinse, poziție datorată background-ului și abilităților în materie de mentorat al cursanților care doreau să învețe cum să scrie texte de calitate ridicată, lucrări academice de cercetare. Am ajutat mulți cursanți să obțină rezultate fantastice cu eseurile lor extinse și am editat, de asemenea, teze de nivel universitar.

 

Când nu predau, îmi place să petrec timp cu familia, să citesc și să merg în drumeții. Eu și soțul meu ne-am mutat recent în această țară frumoasă numită România unde învăț despre istoria sa pitorească și despre natura sa uimitoare. Aștept cu nerăbdare să explorez această zonă nouă a lumii și să învăț despre noua mea casă.