Bogdan Dărădan

Trainer Curs de Improvizație

Despre mine

Am 38 de ani și sunt trainer acreditat ANC din 2011. Am ales să fac acest pas pentru că am înțeles că valoarea unui om se vede din lucrurile pe care le poate transmite și altora.

Cum am ajuns să fiu atras de educație?

În perioada Facultății de Jurnalism și Comunicare din Pitești (2003-2007), în paralel, am finalizat și modulul psihopedagogic și am predat elevilor din liceele din Pitești. După terminarea studiilor, n-am continuat imediat în învățământ, dar, în București, am lucrat cu diferite ONG-uri din domeniul educațional unde am predat cursuri de comunicare la Liceul Cervantes elevilor de gimnaziu și liceu și am organizat o școală de jurnalism în perioada 2009-2011. În toți acești ani, am descoperit importanța cursurilor de improvizație în educație pentru că, prin joc, mintea umană e dispusă să iasă din zona de confort și să facă lucruri nebănuite.

De ce un curs de improvizație?

Pentru că limitele sunt doar în mintea noastră, iar acest curs vă va ajuta să descoperiți infinitul creativ din voi înșivă.

În timpul liber, sunt pasionat de călătorii, poezie și copywriting. Dețin un blog din 2009, blog pe care l-am creat cu prima mea generație de elevi de liceu cărora le-am predat, elevi care astăzi lucrează în presă, IT, sau sunt la rândul lor profesori de Yoga sau fac podcasturi în domeniul educațional.