Alina Georgiana SIcă

Trainer Limba Engleză si Limba Română pentru străini

Despre mine

Bună tuturor! Eu sunt Alina și am o experiență de 3 ani în predarea limbii engleze și a limbii române pentru străini. Mi-a plăcut întotdeauna să interacționez cu oameni din diverse medii culturale, să fac schimb de idei și cunoștințe și să aflu lucruri noi. Îmi doresc să ajut fiecare cursant cu care lucrez să-și atingă obiectivele, să progreseze în ritmul său și să-și îmbunătățească metodele de învățare.

De-a lungul timpului, am efectuat sesiuni de curs de grup și one-on-one, atât față în față, cât și online. Activitatea mea de predare s-a desfășurat până acum doar în sectorul privat unde competiția este foarte mare. Am fost tot timpul motivată să fiu mai bună și să-mi îmbunătățesc abilitățile în permanență. Grupa de vârstă cu care relaționez cel mai bine e reprezentată de adulți, însă îmi face plăcere să lucrez și cu adolescenți. În ultimii 3 ani, am predat engleză generală, engleză de afaceri și am pregătit cursanți pentru interviuri și pentru susținerea examenelor Cambridge.  

Abordările și metodele folosite de trainer sunt întotdeauna esențiale pentru atingerea obiectivelor cursului. Ținând cont de vârsta, personalitatea, nivelul de limbă și obiectivele tale, vom stabili împreună care este cea mai oportună abordare a cursului pe care vrei să-l susții.