Let's start from ABC

ABC Express Learning este un centru de cursuri și meditații online LIVE înființat în 2019. Suntem o echipă entuziastă care își dorește să vină în întâmpinarea nevoilor cursanților săi și să-i ajute să-și îndeplinească obiectivele de studiu.

Colaborăm cu profesori și traineri certificați români, dar și străini. Cu noi poți studia limbi străine cu traineri români și/sau nativi, dar și alte materii de interes precum Limba Română pentru Bacalaureat.

Punem un accent deosebit pe flexibilitate și deschidere față de cursant și luăm foarte în serios feedbackul primit de la cursanții noștri. Trainerii și profesorii noștri pot adapta cursul urmat de tine pentru a se plia cât mai bine pe personalitatea, nevoile și obiectivele tale.

Let's make it Express

And end it up with LEARNING

Considerăm că oferim o echipă de traineri pasionați de ceea ce fac și dornici să îți fie alături în procesul de învățare. Dacă îți dorești să înveți într-o atmosferă relaxată și deschisă, avem încredere că suntem exact ce ai tu nevoie.

Deoarece colaborăm cu traineri din toată lumea, învățarea unei limbi străine cu noi devine o experiență multiculturală și motivațională extraordinară. Tu și/sau copilul tău puteți învăța o limbă străină indiferent de nivelul vostru actual. Trainerii noștri vă vor ajuta să dezvoltați toate aspectele de limbă – vorbire, ascultare, scriere, citire – sau puteți să studiați pentru un scop anume – călătorii în străinătate, examene, afaceri, schimbarea jobului etc.

#Echipa noastră ABC's dream team